Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix s-a despărțit de Eugeniu Melnic

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.01.2018

Echipa gălățeană pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică s-a despărțit la începutul anulului de jucătorul Eugeniu Melnic, cel mai titrat baschetbalist din Moldova.

„Eugen a avut contract cu noi până la sfârșitul lunii decembrie cu posibilitatea de prelungire. După o analiză pe care am făcut-o am decis să nu mai prelungim. Îi mulțumim pentru ajutorul acordat și îi dorim mult success în continuare în cariera sa”, ne-a declarat antrenorul principal gălățean Florin Nini.

În 8 partide din Liga Națională, Eugeniu Melnic a avut medii de 1,3 puncte și 1,5 recuperări, cu 2,4 eficiență medie în 7:40 minute. În cupă a avut medii de 9,5 puncte și 4,5 recuperări în cele două partide cu Dinamo, în aproape 31 de minute/meci.

Echipa gălățeană a fost foarte aprope de a-l înregimenta în lot pe Cosmin Mingote, 20 de ani, de la Colegiul Național Aurel Vlaicu București, un tânâr de perspectivă cu certe calități, dar transferul a căzut pe ultima sută de metri din cauza pretențiilor financiare mari. Conducerea clubului va anunța zilele următoare transferul unui fundaș de peste ocean care îl va înlocui pe Cameron Rundles, plecat în Belgia.

*foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!