Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Phoenix se duelează acasă cu SCM U Craiova

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
13.01.2017

Phoenix Galați va întâlni sâmbătă pe SCMU Craiova, partida fiind programată în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 18.30. Cele două combatante sunt vecine de clasament și promit o partidă spectaculoasă. Echipa gălățeană, care la începutul acestei săptămâni a reușit un meci bun la Sibiu chiar dacă a pierdut, scor final: 87-95, vrea să profite de avantajul terenului propriu și va încerca să câștige pentru prima oară în fața oltenilor care conduc cu 3-0 la general.

În tur, SCM U Craiova s-a impus cu 80-69. Formația vizitatoare a perfectat două transferuri importante în ultima perioadă  și vrea să înceapă revirimentul la Galați. Situația din clasament se prezintă astfel: Phoenix – locul VIII cu 19 puncte și un bilanț: 5 victorii și 9 înfrângeri respectiv SCM U Craiova – locul IX cu 17 puncte și o linie de clasament: 4 victorii și 9 înfrângeri.

Partida va fi condusă de arbitrii: Laurențiu Grigoraș, Dragoș Barbu și Dragoș Nicolae iar comisar FRB a fost desemnat Mihai Caraion.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Meci
    Oare de ce nu o transmite Digi acest derby?!?

    cu 7 ani în urmă (13.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!