Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pierdere importantă pentru U-BT Cluj-Napoca

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
26.12.2017

rolland torok silvasan u bt accidentare

Rolland Torok, pivotul campioanei U-BT Cluj-Napoca și al naționalei României, va lipsi de pe parchet o perioada destul de lungă.

Anunțul a fost făcut de către antrenorul principal al U-BT Cluj-Napoca, Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial al echipei:

“Avem probleme de lot, Rolland Török va lipsi probabil o perioadă mai lungă de timp, circa o lună și jumătate, el are o hernie inghinală ce trebuie operată. Intervenția chirurgicală va avea loc chiar în ziua meciului, îi dorim însănătoșire grabnică!”

În urma declarației lui Mihai Silvașăn, prezența lui Török la turneul final pentru Cupa României(10-13.02) și la meciurile de calificare cu echipa națională (23, 26.02) stă sub semnul întrebării.

Török a absentat la meciul contra Phoenix Galați, adjudecat însă de echipa ardeleană fără probleme, scor 91-75.

În această ediție de campionat, căpitanul lui U-BT a adunat o medie de 10.5 puncte, 5.2 recuperări și 0.7 pase decisive pe meci.

În etapa a XIa a LNBM, U-BT Cluj-Napoca va juca în deplasare la BC SCM Timișoara.

 *foto: Manases Sandor/u-bt.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca Eduard Cristea :

    _
    Imi pare rau pt Torok ... este un jucator care-mi place mult, ii urez insanatosire grabnica. Din cate imi amintesc Chetreanu s-a retras tot din cauza unei hernii inghinale ... sper ca de data asta Torok sa reuseasca sa revina pe parchet.

    cu 6 ani în urmă (26.12.2017) Raspunde
  • "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca 2 Take2 :

    Rasic
    De rasic ce se mai știe,când o să revină?

    cu 6 ani în urmă (27.12.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    să fie
    blestemul Olah ?! Și Roli și Drungilas .

    cu 6 ani în urmă (27.12.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!