Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Piteștenii au câștigat la Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
11.10.2015

Partida vedetă a cuplajului de sâmbătă a adus față în față formațiile masculine Phoenix și BCM U Pitești. Antrenorul Florin Nini a început cu formula: Threatt, Petică, Pesic, Lemyk, Bojovic, în timp ce omologul său Jovica Arsic a răspuns cu: Mladenovic, Ross jr., Stăncuț, Kuksis și Bobrov.

După înfrângerea de pe teren propriu cu SCM U Craiova și cu o penalizare de trei puncte, piteștenii au venit în orașul de la Dunăre hotărâți să câștige. Gălățenii au condus cu 5-2, dar imediat oaspeții cu trioul Kuksiks - Mladevonic - Jogela în prim plan, au apăsat pedala de accelerație până la fund, reușind să marcheze 29 de puncte în primul sfert și încă 26 în cel de-al doilea și au intrat la vestiare cu 19 puncte diferență. Certați de antrenorul Florin Nini, gălățenii au schimbat ritmul din mers, s-au apărat agresiv și au început să arate ce știu. Threatt, Bojovic și Tresac au marcat de la distanță și Phoenix s-a apropiat amenințător: scor 75-80 (min. 33). BCMU și-a valorificat experiența și valoarea superioară pe final și a obținut o victorie meritatã.

Rezultat final: Phoenix - BCM U Pitești 88-100 (18-29, 18-26, 32-25, 20-20). Principalii marcatori: Threatt 18 p, Bojovic 18 p, Tresac 16 p (Phoenix) respectiv Kuksiks 25 p, Mladenovic 22 p, Jogela 18 p (BCM U Pitești)

*Foto: Facebook BCM U Pitesti

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești adu :

    bca
    O victorie de care aveam mare nevoie.imi place implicarea lui kuksiks.chiar aveam nevoie de un alt jucator in afara de ross care sa.si asume raspunderea in faza de atac.ma surprinde cele 8 p.d. ale lui bobrov.imi aminteste prin inteligenta lui in joc de waterstradt.jogela iar un mare castig.as mai mentiona ca riky k. a terminat in 37 de min fara TO.anul acesta sunt sigur ca nu o sa avem ce sa reprosam strainilor. Dar o sa depindem f mult de tudor si vlaicu.

    cu 8 ani în urmă (11.10.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Bcmu
    Foarte bine punctat. Kuksiks e un om important, nu e pentru statistica. Jogela, Mladenovic si Bobi, ajuta mult (Bobrov se apara foarte bine). Ross are colegi buni

    cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • tzontzolino:

      statistica
      Cum sa nu joace pentru statistica? Orice jucator joaca pentru statistica! Ei joaca pe gogosi sa nu ii intereseze? Tocmai ca R. Kuksiks nu as-a agitat prea mult in presezon si acum arata ce poate! Sezonul viitor la ce se uita viitoare echipa? La comenturile noastre ? In CV scri statistica ta nu a colegului! De ce credeti ca Ross trage tare? Sa prinda si el un contract calumea pe final de cariera sa isi cresca linistit copiii! Barac de a plecat de la noi? Nu tot pentru bani? Nu iti pasa de statistica in meciurile decisive- gen finala ca acolo tragi la trofeu dar in rest? Voi nu ati vazut la recuperari simple cum le iau mingile din mana la romani tocmai ca sa puncteze ei la recuperari?

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      statistica
      Eu nu cred ca e chiar asa.si daca ar fi..tre sa intrevina antrenorul.tre sa traga cineva si la cos.si cei de la pitesti tre intai sa.si justifice salariile de aici..si apoi sa se gandeasca sa plece.

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Tzontzolino, ma refeream la altceva, la a fi individualist, a nu te interesa de echipa. E normal sa vrei sa ai o statistica buna! Nu m-am referit la asfa

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      asta*
      asta*

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • tzontzolino:

      antrenor
      pai a intervenit antrenorul- cat tragea Ross anul trecut(ii zicea Sapera ceva). Anul acesta vad ca nu se mai arunca asa rau in atac si vad ca Arsic urla destul de mult la el...
      Oricum e diferenta intre Chirof care singur cu cosul s-a intors sa paseze (de frica sa nu rateze sau pentru ca nu e individualist) si Ross care intra in adversari cu totul :).

      N-am inteles de ce nu a jucat deloc Negut...chiar incepuse sa isi dea drumu' la joc

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    • FC Argeș Pitești adu:

      ok
      Da..aici iti dau dreptate.dar totusi acum e alt lot.nu tre sa mai faca ross totul

      cu 8 ani în urmă (12.10.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!