Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Piteștenii, prudenți înaintea confruntării cu „lanterna roșie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.12.2016

BCM U Pitești este într-o continuă creștere de formă, băieții lui Hristu Șapera fiind pe locul 4 în clasamentul Ligii Naționale cu 7 victorii și 5 înfrângeri. Trupa din Trivale va încheia anul cu un meci care pare relativ ușor, pe terenul celor de la Dinamo, însă jucătorii Pavel Marinov și Vlad Corpodean trag un semnal de alarmă înaintea întâlnirii și declară la unison că adversarii nu mai sunt aceeași pe care i-au învins în partida tur. 

„Mă aștept la o deplasare dificilă. Dinamo nu este aceeași echipă ca la începutul sezonului, au jucători noi, iar evoluția lor, ca echipă, este mai bună. Indiferent de rezultatele pe care le-au obținut, au respectul nostru. Noi venim după un succes important, împotriva celor de la Oradea, dar nu avem timp să ne gândim la acest meci pentru că partida cu Dinamo se apropie. Anul 2016, la BCM U Pitești, a fost unul bun. Ar fi minunat să îl încheiem cu o nouă victorie”, a declarat bulgarul Marinov, citat de pagina oficială de Facebook a argeșenilor. 

„Având în vedere faptul că vom juca în deplasare, va fi un meci dificil. Dinamo a învins pe teren propriu două echipe de care noi nu am putut trece, mă refer aici la Sibiu și Galați. Întâlnim o echipă mult schimbată față de începutul sezonului. Ei au făcut câteva schimbări care, cred eu, că le-au îmbunătățit jocul și vor fi cu siguranță greu de învins în campionat. Cu siguranță, o victorie ne-ar consolida un loc în primele șase echipe. Asta e important și e ceea ce ne dorim, să începem partea a doua a campionatului în partea superioară. Cred că un succes ar fi benefic atât pentru noi, cât și pentru fanii noștri, am intra în vacanță mai liniștiți și am putea aborda anul calendaristic 2017 mai încrezători”, a completat și Vlad Corpodean.

În partida tur, de la Pitești, BCM U s-a impus în fața dinamoviștilor la 10 puncte diferență, scor final 81-71. Meciul retur se joacă azi, 22 decembrie, începând cu ora 18:00, fiind transmis în direct de DigiSport 2. 

*Foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!