Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Play-off LNBM - Sferturile de finală continuă astăzi cu alte două confruntări

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.04.2017

CSM CSU Oradea și BC Timișoara, respectiv Steaua CSM EximBank și BCM U Pitești se vor duela astăzi în meciurile cu numărul 2 din sferturile de finală ale play-off-ului LNBM

După ce și-au adjudecat primul joc cu 74-66, orădenii vor încerca astăzi să ducă scorul la 2-0 la general, în timp ce timișorenii vor să egaleze scorul la general și să treacă avantaul terenului propriu de partea lor. Confruntarea din Arena „Antonio Alexe” va debuta la ora 18:00, fiind transmisă în direct de DigiSport 3. Cei trei arbitri vor fi Alexandru Olaru, Mircea Șerban și Șerban Rașoga, în timp ce comisar din partea FRB va fi Stelian Bănică. 

Steaua CSM EximBank București a deschis seria cu BCM U Pitești cu o victorie categorică în propriul fief, 84-61. Meciul al doilea se dispută în această seară tot la București, începând cu ora 20:00. După finalul jocului de la Oradea, postul de televiziune DigiSport 3 va trece imediat în Capitală pentru duelul dintre Steaua și Pitești. Trio-ul care va arbitra partida este format din Laurențiu Grigoraș, Dragoș Stan, respectiv Valentin Negrea, iar observator din partea FRB va fi Anton Cutov. 

În altă ordine de idei, U-Banca Transilvania Cluj este la o victorie distanță de semifinale, după ce a dus ieri seria cu SCM U Craiova la 2-0, având 2 victorii clare, 100-74, respectiv 104-78. Meciul 3 se joacă marți în Bănie cu începere de la ora 17:30.

Ocupanta locului 2 la finalul sezonului regulat, CSU Sibiu, a deschis cu dreptul seria cu BC Mureș, câștigând aseară la 10 puncte diferență, 76-66. Meciul 2 se joacă vineri în Sala Transilvania din Sibiu de la ora 18:00, fiind transmis de asemenea de DigiSport 3. Brigada de arbitri care va oficia acest meci este formată din Marius Ciulin, Bogdan Podar și Sorin Drugău, în timp ce Ion Olaru va fi trimisul FRB în calitate de comisar. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!