Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Play-out - Nova Vita se impune în faţa Craiovei

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.03.2015

În primul meci al seriei dintre Nova Vita Târgu Mureş şi SCM CSS Craiova din prima fază a play-off-ului, formaţia din Târgu Mureş a câştigat la 6 puncte diferenţă, scor final 89-83 (24-20, 26-20, 19-23, 20-20). 

M. McIntire cu 27 de puncte (3 recuperări şi 5 pase decisive), respectiv A. Thompson cu 26 de puncte (9 recuperări şi 3 pase decisive), au fost de departe cele mai bune jucătoare din tabăra formaţiei gazdă. În tot aces timp, A. Pop cu 30 de puncte şi 8 recuperări, respectiv M. Radovic cu 23 de puncte marcate şi 11 mingi recuperate, au fost principalele evidenţiate din lotul oltencelor. 

Meciul secund al seriei se va juca în Bănie, sâmbătă, 21 martie, începând cu ora 12:00.

Vom reveni cu cronica detaliată a meciului de la Târgu Mureş!


După 20 de minute scurse din meciul dintre Nova Vita Târgu Mureş şi SCM CSS Craiova, ardelencele conduc cu 50-40 (24-20, 26-20). Meciul este primul al seriei dintre cele două formaţii din faza inaugurală a play-off-ului. 

A. Thompson cu 16 puncte şi M. McIntire cu 15 au fost cele mai bune jucătoare de la gazde în prima jumătate de joc. De la formaţia din Bănie, I. Motăteanu a marcat 12 puncte, A. Pop 10 şi M. Radovic 9.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!