Stiri

Playoff NBA: Isaiah Thomas, pe urmele lui Allen Iverson

Eduard Popa

Eduard Popa
03.05.2017

isaiah thomas nba

Isaiah Thomas a reuşit 53 de puncte pentru Boston Celtics în victoria în overtime cu Washington Wizards, scor 129-119.

Primul sfert a fost dominat de cei la Wizards, care  după 10 minute conduceau cu 42-29, iar John Wall a înscris 19 puncte. La pauză însă echipa din capitala Statelor Unite intra cu un avantaj de numai 3 puncte. Apoi repriza a doua a fost din nou dominată de Wizards, care a avut un avantaj de 12 puncte (87-75). Dar Isaiah Thomas a înscris 20 de puncte în sfertul 4 şi a dus meciul în prelungiri, 114-114. Iar repriza de prelungiri a fost câştigată tot de Boston, care îşi adjudecă astfel şi meciul doi, scor 129-119.

Isaiah Thomas a înscris 53 de puncte, cele mai multe înscrise de un jucător într-un meci de playoff de la performanţa lui Allen Iverson din 2003, în prima rundă a playoff ului într-o victorie împotriva celor de la Charlotte Hornets. De partea cealaltă John Wall a reuşit 40 de puncte şi 13 pase decisive.

Câştigătoarea seriei va întâlni echipa care va ieşi învingătoare între Cleveland Cavaliers şi Toronto Raptors. Scorul în această serie este 1-0 pentru Cavs.

În celălalt meci al serii, Golden State Warriors au trecut de Utah Jazz, scor 106-94. Steph Curry a reuşit 22 de puncte, Draymond Green şi Kevin Durant câte 17 puncte şi Warriors reuşesc să câştige astfel primul meci din semifinala cu Jazz. Echipa care va câştigată această serie va întâlni învingătoarea dintre San Antonio Spurs şi Houston Rockets, serie condusă de Rockets cu 1-0.

*foto: insidehoops.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!