Stiri

Playoff NBA. Revenire cu succes pentru Steph Curry

Eduard Popa

Eduard Popa
02.05.2018

golden state warriors pelicans playoff nba

Golden State Warriors a câștigat pe teren propriu și partida a doua a seriei cu New Orleans Pelicans, în urma unui meci extrem de disputat, scor 121-116.

A fost o partidă mult mai dificilă decât primul meci pentru campioana en-titre. Oaspeții au condus la capătul primului sfert, iar la pauză diferența era de numai 3 puncte în favoarea gazdelor, scor 58-55. A fost nevoie de tenacitatea lui Steph Curry, pentru ca gazdele să fie sigure de victorie. Kevin Durant a reușit un coș extrem de important cu 3 minute rămase de jucat, care a stabilit practic victoria pentru gazde.

Pe lângă victorie, cea mai importantă veste pentru Warriors este prestația fostului dublu MVP al ligii, Stephen Curry. El a început partida de pe bancă și a intrat pe parchet pentru prima oară după o absență de 6 săptămâni. Curry a jucat 27 de minute, timp în care a strâns 28 de puncte, cu 7 recuperări și 8/15 din acțiune, 5/10 de la 3 puncte și 7/7 de la libere. De departe cea mai grăitoare statistică pentru Steph este raportul +/-, în care echipa sa are +26 cu conducătorul de joc pe teren.

Kevin Durant a adunat 29 de puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări, Draymond Green 20 de puncte, 12 pase decisive și 9 recuperări, în timp ce Klay Thompson a avut o partidă slabă, cu 10 puncte și 4/20 la aruncări. Andre Iguodala a marcat 15 puncte, inclusiv un and one spectaculos în sfertul patru!

De partea cealaltă Anthony Davis a adunat 25 de puncte, 15 recuperări, Jrue Holiday 24 de puncte, 8 recuperări, 8 pase decisive, Rajon Rondo 22 de puncte, 7 recuperări și 12 pase decisive și Nikola Mirotic 18 puncte, 9 recuperări. Etwaun Moore a înscris și el 14 puncte. Cei cinci reprezintă formula de start a lui Pelicans. Banca formației din Louisiana a contribuit cu numai 13 puncte!

Astfel, Warriors supraviețuiește unei partide extrem de complicate și se deplasează în New Orleans unde Pelicans are de jucat două partide pe teren propriu.

În această noapte se joacă al doilea meci al celeilalte semifinale din Vest. Houston Rockets conduce pe Utah Jazz cu 1-0 și primește vizita acestora la Toyota Center.

*foto: twitter

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate