Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Poate SCM Timișoara să ducă surpriza până la capăt în primul tur de play-off?

Andreea Vlase

Andreea Vlase
26.03.2018

SCM Timișoara primește marți seară vizita celor de la CSM Satu Mare. Alb-violetele au făcut surpriza în primul meci și s-au impus pe terenul formației mult mai bine clasate după sezonul regulat.

Alb-violetele s-au impus cu 82-71 la Satu Mare vinerea trecută, după ce au avut procentaje mult mai bune la aruncări. Timișorencele aveau un avans de 25 de puncte la pauza mare și au rezistat pe final tentativei de revenire a gazdelor. Bănățencele au pus mari probleme cu apărarea în zonă 1-3-1, cu care au reușit să facă surpriza și în cupă, când au trecut de Olimpia CSU Brașov în sferturi.

Deși beneficiază de un buget impresionant și pornea cu prima șansă, conform calculelor hârtiei, CSM Satu Mare joacă sub presiune în al doilea meci din primul tur de play-off. Formația pregătită de Marius Dobă nu își mai permite pași greșiți în fața formației din play-off cu cele mai puține straniere în lot. Orice înfrângere înseamnă eliminarea pentru echipa a cărui președinte spunea la început de sezon că impresarul i-a garantat finala.

Succesul din primul meci de play-off a fost primul obținut de timișorence într-un meci oficial cu CSM Satu Mare. În sezonul regulat sătmărencele s-au impus în ambele partide, cu 69-57 la Timișoara și 91-86 acasă, după prelungiri.

Pentru SCM Timișoara este prima participare în play-off, fiind la primul sezon în Liga Națională. CSM Satu Mare participă pentru a 8-a oară în play-off, fiind pentru al doilea sezon la rând în primele opt, după doi ani când a rămas în afara fazei eliminatorii.

Partida dintre SCM Timișoara și CSM Satu Mare se joacă marți, de la ora 19:30 la sala Constantin Jude. Vor arbitra Mircea Șerban, Bedir Sefer și Mihai Săndulache, supervizați de Marius Hurgoi.

*foto: timisoreni.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    Satmarencele nu au nici o sansa>>> conducere guraliva si controversata...lot de jucatori valoros...invarteli financiare in cadrul clubului cam asa se poate descrie situatia clubului.Au vrut sa rejoaca si finala cupei,si nu pot castiga pe teren propriu !!Nu trebuia alungat rusinos antrenorul valoros de anul trecut,care cu actualul lot,facea fata campionatului !!

    cu 6 ani în urmă (27.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!