Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Poli Iași rămâne fără unul dintre cei mai buni marcatori

Eduard Popa

Eduard Popa
29.12.2017

reggie keely poli iasi

Politehnica Iași s-a despărțit de americanul Reggie Keely, anunță eurobasket.com. Keely este unul dintre puținii sportivi care a jucat în nouă din cele 10 partide jucate de ieșeni, reușind medii de 13.2 puncte, 7.2 recuperări pe partidă și 2 pase decisive pe întâlnire.

Keely a 45,1% de la 2 puncte, 43,3% de la 3 puncte și 66,7% de la libere. Cea mai bună performanță a sa a fost în meciul cu CSM Steaua, când a reușit 26 de puncte și 5 recuperări.

Keely a semnat în Grecia, la GS Larissa-Faros, ocupanta locului 8 în primul eșalon elen. El ar putea debuta pe 30 decembrie la noua sa formație, în compania celor de la AEK Atena.

Pivotul american s-a aflat la prima experiență în baschetul românesc, după o carieră de 4 ani în campionatul universitar american, urmată de experienţe în Olanda şi Slovacia.

După plecarea lui Keely, Ioannis Tsirogiannis se va putea baza pentru poziția de pivot pe americanul Jaleel Roberts și pe tânărul Andrei Calenic.  

*foto: sportpictures.eu/Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe oreo :

    Asteptam cu interes demisia conducerii
    Off..si putea fi o zi asa frumoasa daca citeam un titlu de genul ''Poli Iasi ramane fara manageri''..alooooo...tovarase Toma,domnu Schiopu,Glaser..ce faceti fratilor? voi cand luati calea strainatatii? ne-am cam plictisit de voi. Ati reusit performanta sa distrugeti cu brio o echipa ieseana frumoasa. Barca cam ia apa se pare,nu va vad bine..cred ca intr-o luna maxim 2 va retrageti din Liga Nationala. Sa va fie rusine, v-ati batut joc de orasul asta,de oameni,de competitie si de tot ce inseamna baschet. Luati-l si pe domnul Manole,si plecati tata..plecati departe si lasati pe altii..management de nivelul vostru nu se intalneste nici la clasele primare. Am o presimtire ca domnii de la DNA urmeaza sa ia calea Copoului si vor face o vizita pe la sediul Politehnicii..bineinteles,asta cat inca se mai poate..cu legile astea ale justitiei nu poti fi niciodata prea sigur. Hai noroc si poate vine noul an cu o veste buna: DEMISIA CONDUCERII POLITEHNICA IASI

    cu 6 ani în urmă (29.12.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe basket85:

      da doamne!
      Sper sa ai gura aurita oreo. E si normal sa retraga echipa din LN din moment ce primaria s-a sesizat si le-a taiat fondurile.
      Primul mascarici care trebuie sa plece e sahistul de Manole. Asta a distrus toate echipele pe care le are sub conducere.
      Iasi Toma si co. au dat de cascaval la clubul asta si s-au gandit sa mannace pana crapa. Noi asteptam cu sufletul la gura sa se umfle si sa pluteasca spre o celula.
      Ca in nesimtirea lor,astia nu isi dau demisia.

      cu 6 ani în urmă (29.12.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!