Stiri Cupa României Masculin

Popa Calotă și Lee au pus serios umărul la succesul din Arena „Antonio Alexe”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.09.2014

Pe lângă prestația magnifică a lui Milos Bojovic, despre care puteți citi AICI, în victoria de la Oradea, scor 83-81, alți doi baschetbaliști sibieni s-au evidențiat serios în duelul din prima manșă a optimilor de finală ale Cupei României. Conducătorul de joc Octavian Popa Calotă și pivotul Chris Lee, proaspăt revenit pe Cibin, au contribuit la rândul lor împreună cu un total de 31 de puncte marcate. 

Astfel, Bojovic, Calotă și Lee au marcat toți trei la un loc nu mai puțin de 63 de puncte din totalul de 83, iar din punct de vedere al eficienței acest trio a avut 76 din totalul de 96. 

Defalcat, Octavian Popa Calotă a terminat partida cu 15 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție, o minge pierdută și 20 la productivitate, totul în 29 de minute jucate. De asemenea, sportivul român a încheiat confruntarea cu procentaje de 60% (3/5) de la 2 puncte, 67% (2/3) de la mare distanță, respectiv 75% (3/4) de la linia de libere.

De cealaltă parte, Chris Lee a contribuit cu 16 puncte, 5 pase decisive, 4 mingi recuperate, 2 intercepții, o posesie pierdută și 21 la eficiență. Din punct de vedere al procentajelor, americanul a terminat cu 62% (8/13) de la 2 puncte. Toate aceste cifre au fost acumulate în 35 de minute petrecute pe suprafața de joc. 

Atât Milos Bojovic, cât și cei doi au început meciul din postura de titulari. 

*Foto: csufans.ro 

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    kevin
    Unu' e Kevin in baschetul romanesc si ne bucuram ca il avem la Sibiu.

    cu 9 ani în urmă (27.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!