Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Popa Calotă: „Acest duel este cel mai potrivit pentru play-off”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
24.04.2014

Octavian Popa Calotă a acceptat să răspundă la câteva întrebări pentru totalbaschet.ro înaintea începerii confruntărilor din play-off contra celor de la U Cluj. Jucătorul lui CSU Sibiu a declarat că meciurile ar fi fost dificile împotriva oricărui adversar, însă faptul că duelul este cu formația clujeană, îi conferă un farmec aparte.

Care este obiectivul vostru pentru playoff? 

Să ajungem cât mai sus posibil !

Crezi că e Clujul cel mai greu adversar dintre echipele de pe locurile 5-8?

Este un campionat foarte echilibrat, consider că oricare alt adversar ar fi fost la fel de dificil. Dată fiind rivalitatea dintre Cluj și Sibiu cred că acest duel este cel mai potrivit pentru play-off.

Va considerați favoriți în această serie?

Cred că este o serie fără o favorită certă. Contează foarte mult primul meci, totuși sper să se termine seria în 7 meciuri în favoarea noastră, evident.

Care sunt atuurile voastre contra Clujului?

Cred că avem mai mulți jucători de creație și avem unele individualități de excepție.Totuși, Clujul dezvoltă un joc foarte bun de echipă și toți jucătorii își cunosc atribuțiile și rolurile.

Octavian Popa Calotă a evoluat în 21 de partide în sezonul regulat și a marcat în medie 9,2 puncte pe meci. 

 

sursa foto: www.csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!