Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Porchia Green este noua jucătoare a celor de la CSM Satu Mare

Silviu Isailă

Silviu Isailă
20.08.2017

CSM Satu Mare a realizat la finalul acestei săptămânii ultimul transfer pentru sezonul 2017/2018, conform site-ului oficial. Echipa din Satu Mare s-a înțeles cu Porchia Green, jucătoare ce a evoluat în sezonul precedent pentru CSM Târgoviște.

În vârstă de 30 de ani, americanca măsoară 1.80 m și evolează pe postul de fundaș. Primul sezon petrecut în România a fost la Univ. Goldiș ICIM Arad, iar din 2013 a evoluat la echipa din cetatea Chindiei. În cele 34 de meciuri din precedentul sezon al Ligii Naționale, aceasta a reușit 11.3 puncte, 7.8 recuperări, 4.1 pase decisive și 15.5 în dreptul eficienței.

Americanca a cucerit Cupa României în sezonul 2016/2017 alături de formația lui Cătălin Tănase. În cele trei partide disputate în cupă, americanca a fost integralistă, reușind 10.3 puncte, 9 recuperări și 3.3 pase decisive.

Porchia Green completează astfel un lot din care mai fac parte: Harrison Taneisha, Andra Mandache, Andreea Pop, Marina Solopova, Alexandra Uiuiu, Destiny Williams, Kristina Baltic, Andrea Olah, Renata Szmutku, Marina Sfârlea, Valentina Bolba, Diana Moldoveanu, Anamaria Kadar.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!