Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Porsche Poole despre reușita din ultima secundă: „Este un sentiment extraordinar”

Marius Petri, Radu Bărăian

Marius Petri, Radu Bărăian
06.05.2014

CSM Târgoviște conduce cu 2-1 în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin în urma victoriei înregistrate pe propriul teren în compania celor de la ICIM Arad, scor 77-75. După un meci echilibrat, în care a fost nevoie de o repriză de prelungiri pentru a decide câștigătoarea, echipa lui Dan Fleșeriu și-a adjudecat Meciul 3 printr-un coș marcat în ultima secundă de Porsche Poole.

Poole a vorbit în exclusivitate pentru TotalBaschet despre cum se simte după coșul marcat în ultima secundă a jocului cu echipa din Arad, spunând printre altele că seria nu s-a terminat încă, iar lupta va continua și în Meciul 4.

„Este un sentiment extraordinar. Avem încă un meci câștigat. E o serie extrem de atractivă, este tot ceea ce m-am așteptat. Mai mult de atât, jucăm pentru a câștiga un campionat. Cu siguranță în meciul următor Aradul va încerca să joace mult mai bine decât a făcut-o astăzi. Nu poți considera niciodată această echipă ca una ieșită din calcule. Se anunță a fi o luptă și mâine, seria nu este încheiată încă”, a subliniat jucătoarea.

Baschetbalista de peste ocean a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale formației de lângă Turnul Chindiei, marcând 22 de puncte în cele 36’30” petrecute pe parchet. Jucătoarea de 1.72m a avut 5/12 la aruncările de două puncte, 3/4 la cele de la mare distanță și 3/3 de la linia de fault. Coordonatoarea de joc a dâmbovițencelor a mai contribuit cu 3 pase decisive și o recuperare, însă a contabilizat și 4 mingi pierdute. În urma acestei prestații, Poole a încheiat partida cu 14 unități la capitolul eficiență.

Meciul 4 al finalei campionatului se va disputa mâine, 7 mai, începând cu ora 20:15 în Sala Sporturilor din Târgoviște și va fi transmis în direct de postul DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!