Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: „Totul va fi împotriva noastră la Craiova”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.02.2014

SCM Craiova și Energia Rovinari dau piept sâmbătă, începând cu ora 18:00, într-un nou episod din „Derby de Oltenia”, dispută care contează pentru etapa cu numărul 18 din Liga Națională. Confruntarea se va juca în Sala Polivalentă din Craiova. Porter Troupe, jucătorul Energiei, a prefațat pentru TotalBaschet încleștarea dintre cele două combatante. 

„Mă aștept la un meci extrem de dificil la Craiova, cu absolut totul împotriva noastră, de la suporterii lor până la arbitri și așa mai departe. Va fi într-adevăr plăcut să jucăm într-o sală cu o așa atmosferă. Partida în sine este una foarte importantă pentru ambele formații, așadar că ambele echipe vor trebui să fie unite și concentrate pentru a putea câștiga acest meci. Eu unul sper că noi vom fi cei ce ne vom impune”, a punctat americanul din tabăra Energiei Rovinari.

Înaintea duelului din Polivalenta din Craiova, SCM-ul din localitate și Energia sunt vecine de clasament, Rovinari pe 6, respectiv Craiova pe 7, ambele cu câte 27 de puncte acumulate și un bilanț de 10 victorii și 7 înfrângeri. Gorjenii sunt în fața gazdelor de mâine datorită deznodămândului din meciul tur, atunci când trupa lui Nini s-a impus în propriul fief cu 85-76. 

*Foto: Răzvan Păsărică

6 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova DanCraciun :

    Tare asta
    Nici nu s-a jucat inca meciul, si tipul asta deja cauta scuze pentru probabila infrangere ce va urma, acuzand ante factum pe arbitri de favorizarea Craiovei.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    TV
    Pacat ca nu se televizeaza. Asa ar fi vazut toata lumea ce se intampla si nu se comenta atat fara rost.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Declaratie
    Total neinspirata a lui varu'Sandel asta de Troupe.Mai intai ca niciodata fratii gorjeni nu au fost intampinati cu ostilitate la noi(si o pot confirma chiar ei),iar apoi este cel putin ridicol sa insinuezi ca noi am face parte din vreo oculta a baschetului,care face tot felul de regii.Ma gandesc ca american fiind,a vazut multe meciuri de box,unde declaratii de genul asta sunt obisnuite si se fac pentru a electriza atmosfera,dar sa nu incurcam totusi borcanele.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Declaratie
    ....fara subiect si predicat!
    P-asta numai Burlacu il depaseste in ''declaratii''!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Declaratie
    ....fara subiect si predicat!
    P-asta numai Burlacu il depaseste in ''declaratii''!

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    declaratie
    Cred ca totusi Troupe a vrut sa spuna ca este asa motivat ca va lupta si contra arbitrajului daca va fi cazul. Nu cred ca a vrut sa spuna ca la Craiova se fura cu arbitrii. Oricum declaratia a fost data in engleza si nu cred ca nuanta folosita de el a fost chiar asta.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!