Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe: “Trebuie să jucăm cel mai bun baschet al nostru cu Steaua”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
23.12.2017

porter troupe

CSM Steaua Eximbank Bucureşti și BCM U Pitești se întâlnesc în etapa a X a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Va fi un meci special pentru căpitanul piteştenilor, Porter Troupe, care va juca împotriva fostei sale echipe, CSM Steaua Eximbank, la care a jucat în sezonul 2015-2016.

Troupe a declarat pentru site-ul oficial următoarele:

“Meciul împotriva Stelei va fi unul dificil, întâlnim o echipă bună. Ca și club, au o istorie bogată. Trebuie să jucăm cel mai bun baschet al nostru. Pentru mine, aceste duel este unul special, am jucat la Steaua și am mulți prieteni acolo.O victorie pentru noi, pentru mine și club, ar însemna mult, totul. Voi lupta din greu pentru a obține acest lucru. Prima parte a campionatului a fost o adevărată călătorie pentru echipa noastră, cu urcușuri și coborâșuri. Acum este momentul în care trebuie să fim puternici și să rămânem uniți.”

Partida dintre CSM Steaua și BCM U Pitești are loc astăzi, de la ora 19:00, în sala “Mihai Viteazu” din capitală. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.

*foto: facebook BCM U Piteşti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!