Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe, cel mai bun gorjean în lipsa lui Darby

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.05.2014

Energia Rovinari și-a luat adio de la playoff după ce a pierdut și meciul 3 în fața Asesoftului, chiar pe teren propriu. În această partidă, cel mai bun jucător din tabăra gorjenilor a fost Porter Troupe care a făcut ca și uitată absența lui Louis Darby Jr.

Trimis din prima secundă pe parchet de Radu Stroescu, fundașul-extremă a petrecut doar 27 de minute pe parchet, din cauza greșelilor personale acesta a trebuit să fie retras pe bancă de mult ori. În ciuda acestui fapt, Troupe a terminat cu 17 puncte, 4 recuperări și 4 pase decisive. Americanul a avut procentaje bune, cu 3/5 de la 2 puncte, 2/5 de la 3 puncte și 5/6 de la linia de libere. Troupe a avut o minge pierdută și un capac care i-au adus un indice al eficienței de 17 unități.

Porter Troupe a încheiat seria cu CSU Asesoft Ploiești cu medii de 10.7 puncte, 3.0 recuperări și 4.0 pase decisive pe meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    man of great character
    So pleased to have here,PT5. I expect you to perform for our team next season,too. This team needs you,even when you don't score a lot,as long as you are one of the best defensive players in the league and still beeing able to help out even more on both offensive and defensive phases .

    cu 9 ani în urmă (03.05.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!