Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Ne vedem sezonul viitor”

Eduard Popa

Eduard Popa
21.05.2019

Porter Troupe, mesaj emoționant pe rețelele de socializare: „Ne vedem sezonul viitor”

porter troupe scm u craiova

SCM U Craiova și Porter Troupe au ratat calificarea în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin, după ce au pierdut cu 1-3 în semifinala contra celor de la CSU Sibiu.

Veteranul american Porter Troupe a fost cel mai bun om al Craiovei în playoff. În 9 partide, Troupe a adunat medii excelente, de 16,9 puncte, 5 recuperări, 2,8 pase decisive, cu 55,8% de la 2 puncte, 46,6% de la 3 puncte și 92% la libere, pentru +18,2 indice al eficienței.

Porter Troupe a scris un mesaj frumos pe facebook, după ce echipa sa a fost eliminată din Liga Națională de către sibieni:

„Să spun că sunt mulțumit, ar fi o minciună. Ca de obicei, mi-am dat sufletul pe teren, lucrul acesta nu se va schimba niciodată, dar anii trec, oportunitățile mele se împuținează, dar foamea mea de victorie devine tot mai puternică. Adevărul este că nu am reușit să o ducem până la capăt. Nu voi accepta niciodată să pierd, iar pentru mine acest lucru este un eșec. Acceptând acest eșec reușim să creștem și să devenim variante mai bune ale noastre. Și intenționez să fac acest lucru, ba chiar mai mult.

„Spunând acest lucru, vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru că m-ați lăsat să vă conduc atât de bine cât am putut. Le mulțumesc antrenorului și management-ului echipei pentru că m-au lăsat să fiu eu însumi. Pentru fani, mai ales cei loiali, știți voi care sunteți, vă mulțumesc din adâncul inimii. Când îți pasă și te sacrifici, mereu găsești binele.  În momentul în care lași așteptările altora să te definească, în acel moment nu mai ești tu însuți. Eu nu voi face niciodată acest lucru. Eu știu cine și ce sunt. Ne vedem sezonul viitor”, a fost anunțul postat de Porter Troupe pe facebook, atât pe contul personal, cât și pe pagina sa pentru fani.  

Pentru Porter Troupe sezonul nu este totuși încheiat. SCM U Craiova va juca în finala mică a LNBM, împotriva celor de la U-BT Cluj.

*foto: facebook SCM U Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!