Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe prefațează întâlnirea cu CSM Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.04.2014

Energia Rovinari și CSM Oradea se întâlnesc sâmbătă de la ora 18:00 în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, într-un meci fără miză pentru cele două echipe, joc care contează pentru ultima etapă a sezonului regulat din LNBF. Porter Troupe, baschetbalistul formației gorjene, a vorbit pentru site-ul nostru despre meciul cu bihorenii, dar și despre ceea ce urmează în Final Four-ul Cupei României, respectiv play-off.

„Împotriva celor de la CSM Oradea noi vom încerca tot ceea ce avem noi mai bun pentru a câștiga. Este foarte important pentru noi să jucăm bine în fiecare meci, în special în cele de pe teren propriu. După urmează Final Four, acolo unde sunt două meciuri și putem câștiga trofeul. Va fi greu și cu siguranță fiecare echipă va da totul pe teren. Același lucru și în play-off, vreau să producem surpriza și cred că avem echipa care să poată facă asta”, a subliniat americanul într-o declarație acordată TotalBaschet.

Partida tur dintre Rovinari și Oradea a fost una cu ghinion atât pentru echipa olteană care cedat cu 73-92 cât și pentru Porter Troupe care a bifat atunci cea mai slabă pestație stagională de până acum. Jucătorul din Statele Unite a jucat 30 de minute pentru Rovinari în respectiva confruntare, timp în care și-a trecut în cont 6 puncte, o intercepție și 2 mingi pierdute pentru un indice la eficiență de -1. De asemenea, Troupe a terminat respectivul meci cu procentaje de 25% (1/4) de la 2 puncte, 0% (0/3) de la mare distanță, respectiv 100% (4/4) din dreptul liniei de pedeapsă. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!