Stiri

Porter Troupe va evolua în sezonul viitor în Polonia la Stal Ostrow

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.07.2016

Porter Troupe și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Steaua CSM EximBank. Americanul în vârstă de 33 de ani va evolua în Polonia în sezonul 2016/2017, pentru Stal Ostrow.

În sezonul trecut, Porter Troupe a evoluat pentru Energia Târgu Jiu și Steaua CSM EximBank. El a bifat 36 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin cu medii statistice de 13.8 puncte, 3.3 pase decisive și 2.8 recuperări în 32 de minute jucate pe meci.

Porter Troupe a petrecut 7 sezoane din cariera sa în România. El a evoluat la Energia Târgu Jiu, echipă alături de care a cucerit Cupa României și a obținut locul trei la Final Four-ul EuroChallenge. În cariera sa, Troupe a mai trecut pe la Apoel Nicosia și Al Moutahed Tripoli.

Jucătorul american va reveni în România alături Stal Ostrow pentru Memorialul Antonio Alexe, turneu care va fi organizat de CSM CSU Oradea în perioada 8-10 septembrie.

foto: Cătălin Soare/sportaction.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Troupe, Marinovic, Nicoara si Amis parasesc Steaua, din care ultimii doi sunt jucatori exponentiali si primii sunt noutati dar au confirmat la nivel inalt. Imi permit sa va intreb, e ceva in neregula acolo? Avand in vedere si cum a plecat Titus si ce s-a invocat ca si motiv, oare ce se intampla la Steaua?

    cu 7 ani în urmă (27.07.2016)
    • tzontzolino:

      re
      Eu nu am inteles nici cum au putut sa se desparta de Sapera dupa ce a jucat in EuroCup si era pe primul loc parca in LNBM, ca sa pui apoi antrenor unul care nu a fost niciodata principal si nu avea experienta decat de secund. Nu am nimic cu Frometescu, dar toata lumea l-a laudat pentru ca a luat un loc 3 amarat cu un lot foarte bun iar Achim care nu a avut chiar cei mai wow jucatori a luat totusi titlul.

      cu 7 ani în urmă (28.07.2016)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești bogdan21 :

    Stal Ostrow
    Aaron Johnson de la Craiova s-a transferat si el la Stal Ostrow?

    cu 7 ani în urmă (30.07.2016)
    • SCM Timișoara sorin:

      mda
      A semnat si el si Hristo Nikolov.

      cu 7 ani în urmă (31.07.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!