Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Porter Troupe va semna prelungirea contractului cu Energia Târgu Jiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.07.2014

Energia Târgu Jiu se află în faţa celui mai important sezon din istoria clubului, sezon în care echipa de baschet va fi angrenată în 3 competiţi: Liga Naţională de Baschet Masculin, Cupa României şi pentru prima dată în FIBA EuroChallenge. Având în vedere aceste circumstanţe, se pare că gorjenii şi-au definitivat lotul pentru stagiunea care va debuta în toamnă. 

Până nu de mult, singura necunoscută din lotul pregătit de Antonis Constantinides şi Claudiu Alionescu era americanul Porter Troupe, însă noul preşedinte al secţiei de baschet a CS Energia Târgu Jiu, Dan Cumpănaşu, a clarificat şi situaţia acestui baschetbalist. 

„În principiu, am finalizat lotul. Nu am primit contractul semnat de Porter, el e ultimul care va semna. A fost ocupat, dar am discutat cu el şi mi-a spus că va trimite contractul semnat în cel mai scurt timp. Pot spune că lotul este finalizat”, a declarat oficialul oltean pentru sportingorj.ro. 

Potrivit sursei citate mai sus, Laurenţiu Ciurel, directorul general al CEO (Complexul Energetic Oltenia), l-a numit pe Cumpănaşu în funcţia de preşedinte al secţiei de baschet, în timp ce noul preşedinte al clubului este Alin Bădescu.

Totodată, Dan Cumpănaşu, a vorbit despre posibilitate ca juniori din cadrul CSS să se alăture deţinătoarei Cupei României.

„Vedem cum transferăm jucătorii de la CSS, eu doream 3-4 sportivi. Berculescu am înţeles că s-a înţeles cu CSS Cluj Napoca, nu ştiu dacă poate să-şi ia transferul de la CSS. Eu doream să luăm jucători de la CSS Târgu-Jiu cu dublă legitimare, Sanda, Vlad şi Berculescu, mi-am exprimat dorinţa de a-i lua definitiv şi ne trebuie acordul lor. Vedem ce rezolvăm”, a mai punctat preşedintele echipei de baschet din Târgu Jiu. 

Energia Târgu Jiu se va reuni în data de 15 august, iar tehnicianul cipriot, Antonis Constantinides, va avea în mod normal la dispoziţie un lot format din următorii baschetbalişti: Giordan Watson, Daniel Tudosă, Baris Aktas, Porter Troupe, Vasile Ştefan, Louis Darby, Tal Karpels, Nemanja Milosevic, Michal Kremen, Cătălin Vlaicu, Tony Woods şi Marian Minea.

*Foto: Răzvan Păsărică (fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!