Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Portia Durrett: „Ne-am descurcat foarte bine în atac. Am jucat ca o echipă”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
05.10.2017

Portia Durrett

Olimpia Brașov s-a impus la Arad cu 94-80, la startul în noua ediție de campionat. Pentru alb-albastre a fost primul meci oficial al sezonului. Brașovencele au avut o circulație bună  în atac, cu multe mingi ajunse la oamenii mari în spațiul de trei secunde.

„Cred că a fost un meci destul de bun. Mai avem de rezolvat câteva lucruri în apărare, dar în atac ne-am descurcat foarte bine. Mai avem și în atac niște lucruri de aranjat, dar mi s-a părut că am jucat foarte bine, având în vedere că eu și Aiyylah suntem în primul an aici. Am jucat ca o echipă în seara asta. Putem să ne îmbunătățim în apărare”, a spus la finalul partidei Portia Durrett.

Brașovencele au marcat mai mult de jumătate din aruncările din acțiune: 39 din 72. Pe lângă cele 20 de puncte în plus înscrise din spațiul de 3 secunde, oaspetele au avut și 8 aruncări de la distanță reușite din 12. Gazdele au forțat multe șuturi de afară și au înscris doar 6 din 25.

„Am reușit să ne facem schemele în atac. La început nu am putut să le punem în aplicare pentru că nu le știam prea bine. Le-am învățat și am reușit să le punem în practică, am avut șuturi deschise. Am văzut filmările de la meciurile lor, am văzut cum joacă. Se poate spune că a fost un avantaj”, a adăugat extrema de forță.

Portia Durrett a fost coșghetera partidei la debutul pentru formația alb-albastră. Extrema de forță a înscris 25 de puncte la care a adăugat 5 recuperări și 4 assist-uri, cu 29 indice al eficienței.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!