Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Portia Durrett a semnat cu Olimpia CSU Brașov

Valentin Todea

Valentin Todea
22.08.2017

Olimpia Brașov a perfectat o nouă achiziție pentru stagiunea 2017-2018. Extrema de forță Portia Durrett a ajuns la o înțelegere cu echipa de sub Tâmpa, după ce în sezonul trecut a jucat la Telge Basket în Suedia și la TV Saarlouis Royals în Germania.

În vârstă de 25 de ani, baschetbalista din Statele Unite a adunat în stagiunea precedentă a ligii suedeze medii de 19.7 puncte, 11.2 recuperări și 1.2 intercepții în 9 jocuri, având un procentaj de 74.5% de la linia de libere, pentru ca din ianuarie să treacă în campionatul german, acolo unde a reușit în medie 17.6 puncte, 9.5 recuperări și 1.1 intercepții pe joc în 17 întâlniri. Sezonul 2015-2016 a găsit-o la BK Amager în Danemarca, reușind să impresioneze prin cifrele sale, adunând în medie 19.5 puncte, 10.8 recuperări, 1.8 assist-uri și 1.4 intercepții pe partidă.

Durrett a evoluat preț de două sezoane în NCAA pentru Oklahoma, între 2012-2014.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!