Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Portia Durrett s-a despărțit de Olimpia Brașov

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.01.2018

Olimpia Brașov nu va mai conta pe Portia Durrett. Aceasta are a doua medie de puncte a echipei în Liga Națională și a treia în Liga Europei Centrale. Extrema de forță a și lipsit la un meci al Olimpiei în CEWL, fără să dea explicații.

Portia Durrett a jucat în 9 partide din Liga Națională și are a doua medie de puncte a echipei, cu 14,3 puncte pe meci. Americanca a mai adăugat 6,3 recuperări, 1,2 pase decisive, 1,8 mingi pierdute și 0,8 intercepții în 24:09 minute, cu 14,2 în dreptul eficienței.

A mai evoluat în 3 partide din Liga Europei Centrale și a avut medii de 23 de puncte, 9,7 recuperări, 1 assist și 4,3 mingi pierdute în aproximativ 32 de minute. Americanca nu s-a prezentat la meciul din 21 noiembrie cu Zabiny Brno. După acel episod jucătoarea de 25 de ani a revenit la antrenamente, fără să ofere explicații, conform clubului.

Cel mai bun meci al său pentru Olimpia Brașov a fost cel cu CSU Alba Iulia din CEWL, când a încheiat în double-double cu 28 de puncte și 12 recuperări, pentru 35 indice al eficienței. Cea mai bună prestație în campionat a avut-o la debutul în alb-albastru, în prima etapă, la Arad, când a reușit 25 de puncte, 5 recuperări și 4 assist-uri pentru 29 la eficiență.

*foto: Sport Pictures facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!