Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Poziția Olimpiei Brașov în legătură cu arbitrajul de la Galați

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.12.2016

Redăm, în cele ce urmează, un comunicat de presă remis de către Olimpia CSU Brașov, referitor la problemele de arbitraj invocate de către Phoenix Galați, la meciul de miercuri.

Ca urmare a solicitarii redactiei dumneavoastra pentru un punct de vedere referitor la comunicatul de presa pe care l-a dat clubul Phoenix Galati in urma meciului dintre ei si echipa noastra facem urmatoarele precizari:
    
Intelegem dezamagirea formatiei gazda datorata infrangerii din ultimele secunde ale meciului, dar este total lipsit de fair play sa cauti scuze pentru infrangere intr-o faza in care timpul de atac expirase.
  
Referitor la faza incriminata de clubul Phoenix Galati, clubul nostru prezinta 2 fotografii pe care le consideram elocvente, eliminand orice alt fel de interpretari, nefiind vorba de nicio viciere de rezultat sau abatare grava asupra conduitei sportive asa cum se face referire in comunicatul de presa al celor de la Phoenix Galati.

O alta completare importanta vine din Regulamentul Comisiei de Comisari unde la articolul 36 este specificat foarte clar cine ia ultima decizie in timpul unui meci.
"Art. 36 În timpul jocului şi la terminarea acestuia, dacă arbitrii îi cer anumite informaţii, el trebuie să le furnizeze. Dacă pe parcursul jocului Comisarul solicită arbitrilor ajutorul în rezolvarea anumitor situaţii, arbitri trebuie să coopereze cu acesta. In orice CAZ ARBITRUL PRINCIPAL ESTE CEL CARE IA DECIZIA FINALĂ. "

       Va dorim dumneavoastra si tuturor cititorilor Total Baschet un an baschetbalistic mult mai bun.

La multi ani!


4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    In fapt, care e poziţia? Au explicat cumva de ce s-a anulat cosul? Au ăștia de la Brașov în staf un moșulică, politruc din garda inculpatului Căncescu, care meci de meci nu face altceva decât să provoace și să conteste. Nu am văzut videoul prezentat de Galati, pe aplicatia de mobil nu se încarcă, însa acest comunicat al Brașovului e demn de academia St. Gheorghiu. Nu lămurește, nu incrimineaza.

    cu 7 ani în urmă (30.12.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob :

    Mosulica aka Craciun sr,
    este singurul antrenor caruia i s-a retras ulterior un titlu obtinut la minibaschet, dupa ce s-a demontrat ca vopsise toata echipa. De altfel, are in acest moment meseria de tata, fiind responsabil cu injuriile, de altfel specifice tuturor echipelor brasovene.

    cu 7 ani în urmă (30.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      La Brasov nu toată lumea e de înjurat. Au un centru de junioare bun, Nenad Marinkovici fiind un antrenor foarte bun. Insă jocurile de culise pe care le orchestrează Calancea și Crăciun sunt demne de Oltenia sau Teleorman, nicidecum de Ardeal. Intre Calancea și Nini e dusmania specifică dintre fostul și actualul sef al colegiului de antrenori, Nini consideră că musiu Calancea l-a lucrat.

      cu 7 ani în urmă (30.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bob:

      Marinkovic
      a preluat o echipa de fete gata formata de Rosu jr si Magda Jerebie. Nu cred ca cei doi au format pana acum vreun jucator, se aplica alte principii acolo. Cat despre comportament, cred ca le cerem prea mult, din pacate. Din afara, se pare ca Nini are un avantaj, construind pe o baza solida.

      cu 7 ani în urmă (30.12.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!