Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pratt a semnat revenirea lui BC CSU Sibiu, Laser coșul victoriei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.03.2018

BC CSU Sibiu a avut un meci extrem de dificil pe teren propriu cu CSM Steaua EximBank în etapa a doua din Top 6. Formația lui Dan Fleșeriu a avut mari emoții în a-și păstra invincibilitatea de pe teren propriu, însă a reușit să revină în sfertul patru și să bifeze al 11-lea succes consecutiv.

Monyea Pratt a avut un rol crucial în revenirea echipei sale, după ce Steaua s-a desprins la 9 puncte cu 6 minute rămase de joc. Jucătorul american a reușit trei intercepții la rând, iar BC CSU Sibiu a înscris după fiecare minge furată. Pratt a reușit să înscrie și el un coș după intercepție, iar de la 60-69 s-a ajuns la scorul de 70-69 pentru gazde.

Tyler Laser a semnat coșul decisiv în meciul din această seară. Cu fix 24 de secunde rămase de joc, BC CSU Sibiu era condusă la un punct, 75-76. Laser a preferat o acțiunea individuală în final, încheiată cu coș și fault după pătrundere. Steaua a avut șansa unei aruncări câștigătoare, Runkauskas a ratat, iar scorul a rămas așa cum a fost stabilit de Laser, 78-76.

Pe lângă aportul din momentele cheie, Pratt și Laser au încheiat cu linii statistice excelente. Laser a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 21 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și 3 mingi pierdute, pentru un indice al eficienței de 19 unități. Pratt a înregistrat 17 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, 4 intercepții și 4 turnovers, tot pentru un index de 19 unități la eficiență.

De notat sunt și prestațiile lui Lawrence Kinnard și Jordan Williams. Kinard a reușit 14 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, în timp ce Williams a venit de pe bancă cu 11 puncte și 5 recuperări.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!