Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Predrag Stanojcic: „Am jucat cu multă energie și le-am oprit în primul sfert”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
09.04.2019

Phoenix Știința Constanța s-a impus cu 72-69 în primul meci din play-off, pe terenul Olimpiei CSU Brașov, echipa mai bine plasată după sezonul regulat. Constănțencele au condus cu 17 puncte în sfertul unu, dar gazdele au revenit și aveau 7 puncte în față la jumătatea ultimului sfert. Oaspetele au avut un final mai bun și au obținut victoria la debutul echipei de la malul mării în play-off. Antrenorul lui Phoenix Știința, Predrag Stanojcic, s-a declarat mândru de echipa sa.

„A fost un meci greu pentru noi, cu multe suișuri, coborâșuri și suișuri în jocul nostru. Sunt mândru de fetele mele, sunt unice. Am jucat cu multă energie și le-am oprit în primul sfert. În ultimele două meciuri am avut probleme în primul sfert. În final ne-am apărat bine”, ne-a declarat Predrag Stanojcic despre meciul de luni seara.

Antrenorul sârb crede că formația adversă este favorită. Phoenix Știința Constanța este la prima calificare în play-off-ul Ligii Naționale, în timp ce brașovencele au ajuns în semifinală la ultimele trei ediții.

„Avem timp să ne recuperăm și acesta este cel mai important lucru. Olimpia CSU Brașov este o echipă foarte bună, cu multe jucătoare experimentate și ele sunt favorite. Nu avem nimic de pierdut, doar jocul pe care îl putem pierde. În acest sezon am făcut mai multe decât ne-am planificat. Acum jucăm pentru sufletul nostru”, a adăugat Predrag Stanojcic.

În primul tur de play-off se joacă după sistemul 3 din 5 jocuri. Meciul doi se dispută miercuri, de la ora 18:00, tot la Sala D.P. Colibași. Seria se mută la Constanța pentru jocul trei, programat în 14 aprilie. Dacă va fi nevoie de meciul 4, acesta va fi în 16 aprilie pe terenul lui Phoenix Știința. Un eventual decisiv este programat pentru 19 aprilie, la Brașov.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!