Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Predrag Stanojcic: „Cel mai important pentru noi a fost să nu se accidenteze nimeni înainte de Final 4”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.03.2019

Phoenix Știința Constanța a fost învinsă cu 48-75 pe terenul celor de la FCC ICIM Arad în runda care a încheiat faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Feminin. Doar gazdele aveau o miză în acest meci, iar victoria le-a dus pe locul 4 înainte de play-off. Constănțencele aveau deja locul 6 asigurat, astfel că antrenorul Predrag Stanojcic și-a permis să nu își forțeze câteva piese de bază.

„Felicit Aradul pentru victorie. Cel mai important pentru noi în meciul ăsta a fost să nu se accidenteze nimeni pentru că am reușit să ne calificăm la Final 4-ul cupei naționale și vrem să mergem acolo sănătoși. Și am vrut să dau șansa tuturor jucătoarelor să joace. Nu cred că aceasta este diferența între cele două echipe. Arădencele sunt puternice, sunt mari pentru noi. Data trecută nu a jucat cealaltă americancă (n.r. Chelsey Lee) la meciul de la Constanța, dar acum sunt puternice și au șansa să facă ceva”, a declarat Predrag Stanojcic la finalul partidei.

Phoenix Știința Constanța mergea la Arad și cu gândul la Final 4-ul Cupei României de săptămâna viitoare. Formația de la malul mării s-a calificat la turneul final, fiind prima dată când participă în această competiție.

„Am spus la începutul sezonului că suntem un pește mic într-o piscină cu rechini, dar mergem acolo. Cupa este o șansă pentru echipele mici să bată pe cineva pentru că este un singur meci, nu 3 victorii. Poate avem o șansă, am luptat pentru asta pentru că mergem acolo, o merităm”, a mai spus antrenorul constănțecelor.

Phoenix Știința va juca în meciul de deschidere al Final 4-ului de la Sepsi Arena. Elevele lui Predrag Stanojcic vor întâlni finalista ediției precedente, CSM Satu Mare, sâmbătă 30 martie, de la ora 16:30. Toate partidele de la turneul final vor fi transmise pe FRB TV.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!