Stiri Cupa României Feminin

Predrag Stanojcic: „Nu trebuie să ne relaxăm și să credem că putem câștiga ușor cu Alexandria”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
26.02.2019

Phoenix Știința Constanța primește miercuri, de la ora 18:00, vizita tinerelor de la CSM Alexandria, în prima manșă din sferturile Cupei României la Baschet Feminin. Antrenorul formației constănțene, Predrag Stanojcic, a vorbit despre un baschet diferit în a doua grupă valorică din campionat, în care joacă adversarele din turul doi al competiției eliminatorii.

Constănțencele erau în a doua grupă valorică din campionat la începutul sezonului, când au trecut de Universitatea Cluj în primul tur al cupei. Phoenix Știința a dominat grupa valorică B în prima fază a Ligii Naționale și a promovat în prima grupă pentru a doua fază a sezonului regulat. CSM Alexandria, cu o echipă tânără în primul sezon de existență, când nu putea intra în play-off, este în continuare în a doua grupă valorică, astfel că această dublă este una din cele două care opune formații din grupe valorice diferite.

„Știm că suntem favorite în acest meci și nu am mai avut un astfel de sentiment de când am intrat în Grupa Roșie. Vom face tot posibilul pentru a merge la Final 4, acesta a fost scopul nostru de la început. Așteptăm acest meci din noiembrie. Nu trebuie să ne relaxăm și să credem că putem câștiga ușor acest joc. Alexandria este o echipă tânără cu un antrenor bun care își caută șansa și cu siguranță vor face totul pentru a ne învinge.

În a doua grupă este un baschet diferit, se aleargă mai mult, dar dacă ne gândim să mergem la Final 4 trebuie să ne adaptăm. Dacă reușim să câștigăm aceste două meciuri și să ne calificăm la F4, va fi un mare succes pentru orașul nostru, Constanța, pentru club și pentru noi toți”, a declarat Predrag Stanojcic. Echipa sa a câștigat ambele confruntări directe din campionat cu CSM Alexandria, la 24 și 25 de puncte.

Meciul tur al sfertului dintre Phoenix Știința Constanța și CSM Alexandria se joacă miercuri, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Constanța. Returul va fi după o săptămână.

*foto: Phoenix Stiinta Constanta facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii