Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Predrag Vasic: "Nu va fi ușor. E o mare schimbare față de sezonul trecut"

Dan Oancia

Dan Oancia
02.09.2015

CSM Târgoviște va porni la drum în noul sezon cu un nou antrenor, în persoana sârbului Predrag Vasic. Abia sosit la campioana României, acesta a constatat că lucrurile nu sunt tocmai roz. Doar șase jucătoare, toate românce, s-au prezentat la reunirea lotului, iar situația este cu atât mai supărătoare cu cât în mai puțin de două săptămâni târgoviștencele vor juca în Supercupa României, împotriva câștigătoarei Cupei României, SEPSI SIC Sfântu Gheorghe.

Chiar și așa, speranțele în viitor sunt mult mai mari. După ce a semnat pe doi ani cu CSM Târgoviște, antrenorul sârb al campioanei a spus că în primul sezon obiectivul va fi acela de a intra în play-off-ul Ligii Națioanale de Baschet Feminin, în cel de-al doilea va fi atacat titlul național. "Nu va fi un an ușor. E o mare schimbare față de sezonul trecut. Avem mari probleme cu jucătoarele, știam asta, dar am venit aici pentru un proiect pe minim doi ani. Obiectivul pentru acest sezon va fi clasarea în primele opt echipe, iar în campionatul 2016-2017 titlul național”, a spus Predrag Vasic, potrivit dbsport.ro.

130.000 de euro este datoria lui CSM Târgoviște către FIBA, din cauza căreia echipei îi este interzis să facă transferuri din afara campionatului intern

1.500.000 de lei a alocat CLM Târgoviște echipei pentru noul sezon

Foto: dbsport.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muad :

    de ce?!
    de ce nu facem o smecherie ca anii precedenti?la trgv se poate !avem spate ;)

    cu 8 ani în urmă (04.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!