Stiri

Prestație de excepție pentru Emi Cățe, înfrângere la limită pentru CB Prat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.04.2018

CB Prat, echipa la care evoluează Emanuel Cățe, a pierdut meciul din runda cu numărul 31 din LEB Oro. Formația din Catalunia a cedat la limită pe propriul teren în confruntarea cu Tau Castello, scor 69-68, pe sferturi 15-10, 15-22, 21-7, 18-29.

Emanuel Cățe a fost cel mai bun jucător al partidei, în ciuda înfrângerii echiei sale. Tânărul jucător român a înregistrat 18 puncte, 12 recuperări, 4 capace, 2 intercepții și o pasă decisivă. Punctele marcate de Emi Cățe au venit după 8/9 de la 2 puncte și 2/4 de la linia de libere. Fără posesie pierdută, Cățe a înregistrat un indice al eficienței de 35 de unități.

După acest rezultat CB Prat se îndepărtează de prima poziție a clasamentului din LEB Oro. Formația lui Emanuel Cățe are 23 de victorii și 8 înfrângeri, cu două eșecuri mai mult decât liderul de la Breogan și la egalitate cu ocupanta poziției secunde, Manresa.

În ultimele trei etape rămase din sezonul regulat, CB Prat mai are de jucat în deplasare la Palencia și FC Barcelona 2, iar acasă cu Manresa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!