Stiri

Prestație dezamăgitoare pentru Vlad Moldoveanu în campionatul Turciei

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
04.12.2017

vlad moldoveanu

Demir Insaat Buyukcekmece a pierdut pe teren propriul meciul cu Eskisehir Basket. Scorul final al partidei a fost de 79-72.

Vlad Moldoveanu a fost titular pentru Demir Insaat, însă internaționalul român nu s-a remarcat în niciun sfert al meciului. Deși a petrecut 30 de minute pe teren,  Moldoveanu a terminat partida cu 0 puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive.

Cel mai bun jucător al lui Demir IBB a fost Erving Walker, cu 24 de puncte, o recuperare și 3 asisturi, iar Bracey Wright a adăugat 20 de puncte.

De partea cealaltă s-au remarcat Josh Duncan și Slava Kravtsov cu câte 14 puncte și Sean Marshall cu 13.

Demir Insaat Buyukcekmece a ajuns astfel la 3 victorii și 6 înfrângeri și ocupă poziția a treisprezecea în sezonul regulat al ligii din Turcia.

*foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!