Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație excelentă pentru Vujadin Subotic în fața campioanei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.03.2014

Vujadin Subotic a reușit una dintre cele mai bune performanțe ale sale în meciul contra lui CSU Asesoft Ploiești. Dacă facem abstracţie de la meciul cu Timba, un adversar fără mari pretenții, pentru sârbul lui CSM Oradea evoluția din meciul de la Ploiești a fost cea mai bună a sezonului.

În 30 de minute jucat pe parchetul Sălii Olimpia, Vujadin Subotic a strâns 19 puncte, 2 recuperări și două pase decisive. Toate aceste i-au adus sârbului un indice al eficienței de 17 unități. Evoluția lui Subotic pe plan ofensiv a explodat în sfertul 3, când practic a fost de neoprit. Din păcate pentru el și echipa sa, nu a reușit să țină acest ritm până la final.

În acest sezon din LNBM, Vujadin Subotic are medii pe meci de 10.3 puncte, 3.4 recuperări și 1.6 pase decisive. El mai adună pe meci o medie de 8.9 unități la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!