Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație foarte bună pentru Zoran Krstanovic la revenirea în România

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.09.2014

Venit în această vară la SCM U Craiova, Zoran Krstanovic a reușit o performanță de notat în primul meci al sezonului. Echipa sa a pierdut în fața campioanei României, CSU Asesoft Ploiești,  cu scorul 64-70 într-un meci din Cupa României.

Zoran Krstanovic a fost trimis din prima secundă pe parchet de Andelko Mandic și a evoluat timp de 40 de minute. În acest interval, pivotul sârb a strâns 22 de puncte, 7 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de 25 de unități. „Zoki” a avut procentaje de 55% (6/11) de la 2 puncte, 50% (2/4) de la 3 puncte și 100% (4/4) de la linia de fault.

Zoran Krstanovic a venit în acestă vară la SCM U Craiova după ce sezonul precedent l-a jucat în Austria la Oberwart Gunners.

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ...
    sa vedeti ce pivot a avut oradea in intersezon. subliniez, a avut... pt connaisseurs

    cu 9 ani în urmă (17.09.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    nice game
    frumos meciul facut de Craiova! cu putina concentrare puteau castiga! in schimb se vede ca aseh inca nu-s sudati, dar au potential cu carul :)

    cu 9 ani în urmă (18.09.2014) Raspunde
  • SCM "U" Craiova blue ray :

    Craiova
    Dacă nu-l aveau pe Brown, îi încingeam. Și-așa, surpiza a fost imensă, m-așteptam să fim depășiți clar.

    cu 9 ani în urmă (18.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!