Stiri

Prestație ofensivă remarcabilă pentru Andrei Mandache în FIBA Europe Cup

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.11.2018

CSA Steaua București a fost nevoită să joace la Ploiești meciul din FIBA Europe Cup cu Bakken Bears. Sala Olimpia nu le-a purtat noroc militarilor, care au suferit un eșec dur în fața echipei din Danemarca, scor 98-63. După acest nou eșec, Steaua este ultima în clasament fără nicio victorie și fără șanse de a ieși din Grupa E a competiției europene.

În ciuda eșecului usturător, de remarcat este prestația ofensivă a lui Andrei Mandache. Căpitanul Stelei a izbutit să marcheze 21 de puncte, după 3 coșuri marcate din 7 aruncări de la 2 puncte, 4 din 6 de la 3 puncte și 3 din 4 de la linia de libere. Mandache și-a mai trecut în cont 5 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții dar și 5 mingi pierdute. După această prestație, fundașul român a înregistrat un indice al eficienței de 20 de unități în cele 37 de minute și jumătate petrecute pe parchet.

Pentru Andrei Mandache aceasta a fost cea mai bună prestație ofensivă a sezonului în FIBA Europe Cup. El a reușit să marcheze câte 11 puncte în meciurile cu Z Mobile Prishtina și Cherkaski Mavpy, în timp ce în meciul tur cu Bakken Bears a terminat cu 4 puncte. Mandache are medii statistice de 11.8 puncte, 4.8 pase decisive, 3.5 recuperări și 2.0 intercepții în cele 4 meciuri jucate în competiția europeană.

Steaua București mai are de jucat în FIBA Europe cu Z Mobile Prishtina în deplasare și cu Cherkaski Mavpy pe teren propriu. Totuși următorul meci pentru echipa militară este programat în Liga Națională de Baschet, nu mai departe de vineri, 9 noiembrie, pe terenul lui BC CSU Sibiu.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!