Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație remarcabilă pentru Iulian Corneanu

Paul Olar

Paul Olar
03.05.2013

Iulian Corneanu a fost unul dintre principalii artizani ai victoriei CSȘ-ului din Giurgiu în fața lui Dinamo București cu scorul de 91-61. Jucătorul originar din Craiova a petrecut pe teren 34:43 de minute în meciul I din faza a doua a Play-Outului și a izbutit 16 puncte.

Iulian a avut 2/2 din interiorul semicercului și 4/6 din spatele arcului de cerc, alături de 5 recuperări și câte o pasă decisivă, respectiv o intercepție. Aceste statistici ale sportivului în vârstă de 24 de ani au format un indice al eficienței de 19.

În sezonul regulat, "Iuli" a avut medii de 3.1 puncte și 1.2 recuperări.

*Foto: Andrei Sfetcu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!