Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestații excelente pentru oamenii mari ai Asesoftului în meciul 2 contra Clujului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
15.05.2014

CSU Asesoft Ploiești a egalat seria din semifinale cu U Mobitelco Cluj și datorită prestațiilor excelente din meciul 2 a pivoților și extremelor de forță. Gerald Lee, Cătălin Burlacu și Ante Krapic au fost principalele guri de foc alături de Alhaji Mohammed.

Gerald Lee a început partida din postura de titular și a petrecut pe parchet puțin peste 27 de minute. Pivotul finlandez a reușit în acest interval să strângă 19 puncte și 6 recuperări. Toate punctele marcate de Lee au venit fie de la 2 puncte, fie de la linia de libere. Sportivul finlandez și-a păstrat constanța, reușind procentaje foarte bune, 78% în urma aruncărilor de la 2 puncte și 835 după aruncările libere. Indicele de eficiență al lui Gerald Lee a ajuns în umra acestei prestații la 21 de unități.

Ante Krapic, a fost pentru prima dată în acest playoff titular pentru Asesoft. Extrema de forță din Croația a răsplătit încrederea arătată de Vladimir Arnautovic și a încheiat partida cu 16 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. Totalul celor 16 puncte a fost contabilizat în urma 3 coșuri marcate din 4 de la 2 puncte, 2 din 3 de la 3 puncte și 4 din 4 de la libere. Krapic a strâns același număr de unități la eficiență la fel ca și Lee, 21.

Cătălin Burlacu a revenit după performanța negativă din primul meci. Veteranul Asesoftului a reușit să-și pună amprenta asupra jocului echipei sale, în special în prima repriză. Fostul internațional român a strâns 12 puncte și 5 recuperări chiar dacă a evoluat doar 12 minute. Burlacu a avut 2/2 de la 2 puncte, 2/3 de la 3 puncte și 2/2 de la libere. Cele 5 recuperări adunate de Burlacu au venit la panoul advers. Indicele de eficiență al lui Burlacu a ajuns la 18 unități, unul foarte ridicat raportat la numărul minutelor petrecute pe parchet de extrema de forță.

Celălalt pivot al Asesoftului, Vladimir Tica a terminat cu 4 puncte și o recuperare în 12 minute jucate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!