Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima plecare de la CSM Steaua Eximbank

Eduard Popa

Eduard Popa
11.07.2018

 CSM Steaua Eximbank pierde primul jucător în această vară, după plecarea managerului general Ionuț Geogescu. Luka Lapornik a plecat de la roș-albaștri după un sezon jucat în București.

Slovenul se întoarce în țara sa natală. Potrivit agenției Pepi Sport, Lapornik va juca la KRKA Nove Mesto.

Luka Lapornik a jucat în sezonul precedent în 40 de meciuri pentru CSM Steaua Eximbank București, în care a adunat 8,5 puncte și 3 recuperări pe meci. Cea mai importantă contribuție a lui Lapornik în sezonul precedent a fost recuperarea ofensivă și pasa decisivă oferită lui Marius Runkauskas, pe finalul partidei 5 din semifinalele LNBM, cu U-BT Cluj-Napoca.

Râmăne de văzut ce mutări se mai pregătesc la clubul din București, în contextul în care formația finanțată de Armată, dar și de Primăria Capitalei, a rămas fără cel care conducea de facto echipa.

*foto: sportpictures.eu

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nothx :

    Steaua
    Vine agafonov la Steaua

    cu 5 ani în urmă (12.07.2018)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Daca e adevarat, e un transfer foarte bun. A fost cel mai bun pivot din campionat.

      cu 5 ani în urmă (12.07.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nothx:

      Agafonov
      Da este foarte bun dar daca are un 5 solid langa el nu se descurca chiar așa de bine, pe finalizarea să zicem că reușește dar apărare și recuperare.... De asta era Nicoară langa el

      cu 5 ani în urmă (12.07.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!