Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima reacție a lui Daniel Ewing, după ce a semnat cu CSU Sibiu: „Sunt încântat de oportunitatea care mi s-a oferit”. Video

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
05.02.2019

Proaspăt transferat de liderul LNBM, Daniel Ewing a trasmis un mesaj fanilor sibieni în exclusivitate pe pagina oficială a echipei.

Americanul a ținut să-și exprime mulțumirea către managementul BC CSU Sibiu pentru oportunitatea care i s-a oferit:

”Salutări tuturor fanilor echipei din Sibiu! Sunt Daniel Ewing și sunt foarte entuziasmat de oportunitatea care mi s-a oferit, de a veni să joc acolo și să reprezint culorile galben și albastru. Aș vrea să mulțumesc, în primul rând, lui Ionuț (Georgescu), antrenorului Dan și președintelui clubului pentru că-mi acordă șansa de a ajuta echipa în lupta pentru titlul de campioană a acestui sezon. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu toată lumea în două săptămâni. Hai galben/albastru!”

Americanul a mai jucat la echipe precum Los Angeles Clippers, BC Khimki Moscova, Asseco Prokom Sopot, Maccabi Ashdod și Besiktas. Pentru Daniel Ewing, sosirea la CSU Sibiu înseamnă și revederea cu fostul său coleg, Randal Falker. Cei doi au jucat împreună în sezonul 2012/2013 în Turcia, la Beșiktaș Istanbul. (VEZI AICI DETALII)

Daniel Ewing devine al 7-lea jucător străin pentru CSU Sibiu, care îi mai are în componență pe Kevin Hardy, Justas Tamulis, Monyea Pratt, Isaiah Philmore, Chris Cooper și Randal Falker.

CSU Sibiu se află pe poziția de lider în cadrul Grupei Roșii, cu un total de 30 de puncte, acumulat din 13 victorii și 4 înfrângeri. Pentru echipa sibiană urmează partida contra SCM U Craiova, contând pentru etapa a patra din Top 6.

 

*foto: getty images

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Ewing
    Numai eu am înțeles din clip ca va veni "in a couple of weeks"... ciudat, de ce numai atunci? Mai ales dacă ținem cont ca n-a jucat de 1 an.
    Nu știu ce impact va aduce la echipa acest jucător, insa ce este de menționat este ca Sibiul a devenit o echipa puternica și financiar, adică acolo unde era mult în urma în sezoanele trecute. De ținut minte acest aspect.

    cu 5 ani în urmă (05.02.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    :)
    M-am intrebat si eu lucrul asta dar poate filmuletul a fost inregistrat acum ceva vreme si pana la urma couple of weeks poate insemna saptamana viitoare in functie de cand a inregistrat el.

    cu 5 ani în urmă (05.02.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Așa zice, couple of weeks. Cel mai probabil va veni în pauza de după meciul cu Craiova și va face pregătire și amicalele de dinainte de meciul cu Cluj.

      cu 5 ani în urmă (05.02.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!