Stiri

Prima victorie în Liga ACB pentru Emanuel Cățe și UCAM Murcia

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.10.2018

UCAM Murcia, echipa pentru care evoluează românul Emanuel Cățe, a reușit primul succes din acest sezon al Ligii ACB. Murcia a primit vizita lui San Pablo Burgas în etapa a 3-a din campionatul Spaniei și a reușit să se impună cu scorul de 72-62.

Echipa lui Emanuel Cățe a preluat inițiativa după jumătatea sfertului inaugural și a avea să câștige apoi prima secvență cu scorul de 20-15. Diferența avea să se păstreze până la pauză chiar dacă oaspeți au preluat și ei conducerea pe parcursul sfertului secund. La cabine se intra cu scorul de 39-34. UCAM Murcia a dat senzația că poate închide meciul dar formația din Burgos a topit un deficit de 10 puncte chiar înaintea finalului sfertului trei. Elevii lui J. Juarez și-au refăcut avantajul maixim de 10 puncte după jumătatea actului decisiv, diferența cu care avea să se încheie și partida, 72-62.

Emanuel Cățe a început partida pe banca de rezerve și a fost utilizat apoi aproape 14 minute. Pivotul român și-a făcut simțită prezența pe parchet prin 6 puncte, 7 recuperări și o intercepție. Emi a marcat 2/2 de la 2 puncte și 2/5 de la linia de libere și a acumulat un indice al eficienței de 12 unități.

Charlon Kloof, olandezul care a jucat împotriva României în precalificările pentru Campionatul Mondial, a fost cel mai bun jucător de la Murcia cu 11 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive.

Pentru UCAM Murcia urmează la mijlocul săptămânii viitoare un meci în Basketball Champions League contra lui Ventspils din Letonia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!