Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primele vești despre accidentarea lui Kuti: „E o mică entorsă, dar e ok, calcă pe picior”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.01.2018

Staff-ul tehnic, jucătorii și suporterii campioanei României, U-BT Cluj, au tras o sperietură serioasă în timpul partidei cu Dinamo București, în momentul în care căpitanul Nandor Kuti a ieșit accidentat de pe teren. Kuti a fost purtat pe brațe de către medicii echipei și nu a mai revenit înapoi pe teren.

La finalul partidei, Mihai Silvășan, a venit și cu primele vești referitoare la starea elevului său, vești la prima vedere îmbucurătoare: Accidentarea lui Kuti nu e atât de gravă cum părea, e o mică entorsă, dar e ok, calcă pe picior. Sperietura a fost mare la toată lumea, însă mă bucur că nu e nimic grav”, a spus tehnicianul, citat de site-ul oficial al clubului. 

U-BT Cluj și-a adjudecat confruntarea cu Dinamo, scor final 88-62, și a obținut cea de-a 12- victorie stagională. Pentru clujeni urmează acum partida din FIBA Europe Cup cu ciprioții de la Keravnos, un duel extrem de important în privința calificării în optimile competiției. 

„Din păcate, aceste meciuri nu fac bine nimănui. Noi am și vorbit deja în vestiar, am uitat deja de el, tot ce ne interesa încă de după meciul cu Mons era cel din Cipru, cu Keravnos, un meci important pentru noi, pe care vrem să îl câștigăm”, a mai spus antrenorul Clujului. 

Disputa cu Keravnos este programată în Cipru, miercuri, 17 ianuarie, cu începere de la ora 19:00. 

Citiți și

Nandor Kuti a ieșit accidentat în meciul cu Dinamo

*Foto: Facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!