Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primii pe teren, primii la statistici. Titularii lui CSU, cei mai eficienți în meciul cu Dinamo

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
30.11.2015

Jucătorii pe care Dan Fleșeriu i-a trimis pe teren în startul partidei cu Dinamo s-au dovedit a fi motoarele echipei, care și-a trecut în cont o nouă victorie: 86-82. Împinși de la spate de un public senzațional, Calotă, Gilbert, Mijajlovic, Hardy și Lalovic au contribuit decisiv la cel de-al șaselea succes consecutiv al grupării galben-albastre în Liga Națională de Baschet Masculin.

Sibienii s-au impus cu 86 la 82 în fața lui Dinamo, cele mai bune evoluții fiind reușite de „cinciul” cu care Fleșeriu s-a aruncat la luptă.

Cel mai bun marcator al sibienilor a fost Octavian Popa Calotă, căpitanul lui CSU Sibiu reușind să înscrie 19 puncte, în cele 26:05 minute petrecute pe teren. Acesta a avut un procentaj de 68% la aruncările de 2 puncte, 66,7% la aruncările de 3 puncte și 75% la aruncările libere. Calotă a reușit și 2 recuperări, obținând un indice al eficienței de 16%.

Cel mai eficient jucător al Sibiului a fost însă Lawrence Gilbert, americanul care a evoluat 30:11 minute pe parchetul din „Sala Transilvania” și a obținut un indice al eficienței de 24%. Gilbert a înscris 15 puncte pentru CSU Sibiu și a avut 6 recuperări.

Tot cu 15 puncte și-a ajutat echipa și Igor Mijajlovic. Sârbul lui CSU Sibiu a obținut un procentaj de 41,7% la aruncările de 2 puncte, 33,3% la aruncările din afara semicercului și de 75% la aruncările libere. Mijajlojic și-a trecut în cont și 4 recuperări. 

Cu statistici bune a încheiat partida și Kevin Hardy, americanul care a bifat cele mai multe minute de joc pentru gruparea galben-albastră – 36:54. În partida cu Dinamo, Hardy s-a remarcat printr-un procentaj de 60% la aruncările de 2 puncte, 7 recuperări, 13 puncte și un indice al eficienței de 19%.

O evoluție bună a avut și Boris Lalovic. 13 puncte marcate, 4 recuperări, un indice al eficienței de 17%,  procentaje de 83,3% la aruncările de 2 puncte, 66,7% la cele de 3 puncte și 100% la aruncările libere sunt cifrele cu care pivotul sibian a încheiat meciul cu Dinamo. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!