Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul double double din carieră pentru Marius Ciotlăuș

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
15.01.2018

marius ciotlaus bcm u pitesti

BCM U Pitești s-a impus la scor duminică seară în etapa a XIVa din LNBM împotriva celor de la Phoenix Galați, 103-73.

A fost un meci fără istoric, dominat de la un cap la altul de gazde. Agafonov a pus primele puncte pentru gazde iar Pavlovic a egalat pentru gălăţeni la 2. Piteştenii au pus un run de 11-2 şi au avut după primele 10 minute un avantaj de 17 puncte, scor 33-16. Marşul dominant al gazdelor a continuat şi în sfertul al doilea, iar la pauză aveau deja un avantaj de 33 de puncte, scor 64-31. După pauză elevii lui Hristu Şapera au redus motoarele iar scorul final a fost 103-73 pentru gazde.

Marius Ciotlăuș a reușit cea mai bună prestație stagională și din carieră, încheiată cu un double double. Tânărul și-a adăugat în cont, în cele 23 de minute petrecute în teren, 17 puncte și 10 recuperări, pentru un indice al eficienței de +18. Ciotlăuș a marcat 4/7 de 2 puncte (57%), 2/2 de la 3 puncte(100%) și 3/6 de la linia de libere(50%).

În cele 14 etape disputate până acum, MariusCiotlăuș a adunat medii de 2.3 puncte, 3.5 recuperări și 0.2 pase decisive pe meci.

În următoarea etapă, BCM U Pitești va juca în deplasare contra SCM U Craiova.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!