Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul double-double pentru Alex Olah în campionatul României

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.10.2017

Pivotul timișorean din lotul celor de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, Alexandru Olah, a realizat ieri primul său double-double în Liga Națională de Baschet Masculin din România, după ce până la startul acestui sezon sportivul a evoluat doar în străinătate. 

Astfel, în victoria clară a Clujului la Dinamo, Alex Olah a contribuit la succesul echipei sale cu 11 puncte și 16 recuperări (14 defensive, 2 ofensive). De asemenea, baschetbalistul pregătit de Mihai Silvășan și-a mai trecut în cont 2 intercepții, 2 capace, dar și 3 mingi pierdute, având un indice la eficiență de 22 de unități, al doilea cel mai mare al meciului. Din punct de vedere al procentajelor, Oli a terminat cu 50% (4/8) la aruncările de 2 puncte, respectiv 60% (3/5) din dreptul liniei de fault. 

Aflați la primul sezon în primul eșalon baschetbalistic al țării, Alexandru Olah și Camil Berculescu au fost principalii evidențiați din lotul campioanei în victoria 103-44 cu Dinamo. Despre prestația lui Camil puteți citi AICI

Olah a debutat în LNBM în disputa cu BCM U Pitești, atunci când a terminat cu 9 puncte și 5 recuperări, iar în fața celor de la Timba a avut 2 puncte marcate și 3 mingi recuperate. 

*Foto: Răzvan Păsărică @sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!