Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul double-double stagional pentru Devon Austin

Radu Bărăian

Radu Bărăian
04.02.2014

Devon Austin, extrema formației CSU Sibiu, a reușit după 16 etape scurse din acest sezon să termine pentru prima dată în double-double. Performanța americanului a venit în meciul câștigat de sibieni, pe teren propriu, în fața Energiei Rovinari, scor 75-71. 

Austin a fost foarte aproape să termine partida ca integralist, însă a fost eliminat din joc, cu 5 secunde înainte de final, pentru cumul de 5 greșeli personale. Astfel, în cele aproape 40 de minute de joc, baschetbalistul de peste ocean a înscris 24 de puncte și a recuperat 10 mingi (5 defensive/5 ofensive). De asemenea, Devon a mai avut o minge pierdută. Din punct de vedere al procentajelor, jucătorul Sibiului a terminat cu 83% (5/6) la aruncările din interiorul semicercului, 38% (3/8) de la mare distanță, respectiv 83% (5/6) de la linia de pedeapsă. 

În actuala stagiune, Austin a fost prezent pe parchet în toate cele 16 partide disputate de CSU Sibiu, acumulând medii de 11.6 puncte, 4.3 recuperări, 1.8 pase decisive, 1.1 mingi pierdute și un indice în dreptul eficienței de 13.2 unități, totul în 29:24 minute petrecute pe parchet. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!