Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primul meci ratat de Jovanovic, record de minute pentru Gallimore

Adrian Micinic

Adrian Micinic
15.03.2013

 

Zlatko Jovanovic a ratat primul meci al echipei BC Timișoara în sezonul competițional 2012/13. Fundașul echipei bănățene s-a accidentat în cadrul meciului de la Brazi, din etapa a 26-a, când a suferit o entorsă la glezna piciorului drept. Astfel, s-a oprit seria de 34 meciuri consecutive (în toate competițiile) a fundașului ex-iugoslav.

De absența lui Zlaja, a beneficiat canadianul Garry Gallimore. Acesta a realizat un record personal stagional de minute de joc. El a petrecut 38 minute și 44 secunde pe parchetul Sălii Constantin Jude, în victoria alb-violeților asupra lui Gaz Metan Mediaș, scor 86-80.

El a avut 2/5 la aruncările de trei puncte, 2/4 la două puncte și 4/6 la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. El a adăugat 3 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție cu o posesie pierdută pentru 12 la eficiență.

Gallimore are 13 mecuri jucate în actuala ediție de campionat. El are medii de 26:11 minute, cu 9.2 puncte, 2.3 recuperări, 1.8 pase decisive, 0.9 intercepții și 2.3 posesii pierdute pentru 7.7 la eficiență. Are procentaje de 51% la două puncte, 35% din afara semicercului și 88% la libere.

De notat că Timișoara a revenit în acest meci de la minus 17 pe tabela de marcaj.

Foto: Andor Marton 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!