Stiri

Primul trade important în noul sezon NBA

Eduard Popa

Eduard Popa
07.11.2017

eric bledsoe phoenix suns

După o relație tumultoasă în ultimele săptămâni cu conducerea și staff-ul tehnic al celor de la Phoenix Suns, Eric Bledsoe a primit în sfârșit ceea ce și-a dorit: transferul la altă echipă din NBA. Astfel, conducătorul de joc va ajunge să joace alături de Giannis Antetokounmpo la Milwaukee Bucks.

La schimb pentru Bledsoe, Bucks l-au oferit pe veteranul Greg Monroe, care a adunat 543 de meciuri în carieră pentru Bucks și Detroit Pistons, cu medii de 14 puncte, 8,7 recuperări și 2,2 pase decisive. De asemenea, Bucks va oferi și prima opțiune din draftul de anul viitor.

Bledsoe a avut în sezonul trecut 21,1 puncte, 6,3 pase decisive și 4,8 recuperări în 66 de meciuri pentru Suns. Conducătorul de joc a căzut însă în dizgrația clubului din Arizona după ce s-a arătat nemulțumit de reconstrucția care avea loc la Suns și dorea să joace la un contender.

Cel mai probabil Bledsoe va fi implantat în primul cinci al lui Bucks, unde îi va lua locul celor care a fost Rookie of the Year sezonul precedent, Malcolm Brogdon.

În ceea ce îl privește pe Monroe, acesta se va lupta pentru minute cu un alt veteran, Tyson Chandler, și cu tinerii Alex Len, Dragan Bender și Marquese Chriss. Rămâne de văzut dacă Monroe și Chandler vor fi în curând trimiși către alte echipe pentru transferuri de către Suns, o echipă care se află într-un amplu proces de întinerire și care se va baza în anii viitori pe talentatul scorer Devin Booker.

După primele trei săptămâni de NBA, Milwaukee Bucks are 4 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce Suns a adunat 3 victorii și 6 înfrângeri.

*foto: slamonline.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!