Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Primul transfer al verii la Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
05.07.2016

Campania de transferări a demarat la echipa gălățeană Phoenix. Conducerea clubului s-a înțeles cu jucătoarea Alexandra Maria Dumitrache, 22 ani, 170 cm și aceasta va fi prezentă la reunirea lotului programată în jurul datei de 1 august.

„Am ales să vin la Phoenix datorită conducerii și aici mă refer la domnul Nini. Eu îl cunosc pe dânsul și știu că face o treabă bună la Galați. Apoi este vorba și despre antrenorul de anul trecut, Eugenio Rodrigues, care rămâne și anul acesta la echipă. Am văzut că a obținut un rezultat deosebit în clasamentul Ligii Naționale, ceea ce mă face să cred că este un antrenor cu experiență și foarte bun. Îmi doresc să acumulez cât mai multă experiență și să pot aduce un plus echipei, să o ajut cu ce pot eu mai mult și să reușim un loc cât mai sus în campionat”, ne-a declarat noua achiziție a echipei gălățene.

În ultimele două sezoane, Alexandra a evoluat la BCM Danzio Timișoara, iar în ultima ediție de campionat a avut ca statistici: 22 meciuri, 8,4 puncte, 2,3 recuperări, 2,5 pase decisive. Noua jucătoare a echipei pregătite de Eugenio Rodrigues și Andreea Șoptică a cochetat cu Naționalele României Under 16, Under 18 și Under 20.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!