Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme mari pentru Sala Sporturilor Trivale din cauza inundaţiilor

Eduard Popa

Eduard Popa
13.03.2018

sala sporturilor pitesti inundatie

Furtuna a făcut ravagii în judeţul Argeş în ultimele zile. Printre imobilele afectate se numără nu numai locuinţele argeşenilor, ci şi Sala Sporturilor din Piteşti.

UPDATE 20.30 Potrivit oficialilor din cadrul clubului, suprafaţa de joc, respectiv parchetul Sălii nu au fost afectate de furtunâ. Singurul loc unde a intrat apă în sală sunt vestiarele.

ȘTIRE INIŢIALĂ

Pompierii din cadrul ISU Argeș au intervenit pentru scoaterea apei din Sală, după ce în zona vestiarelor apa a ajuns chiar şi la 40 de cm, susţine presa locală. Potrivit sursei citate, nu este prima oară când Sala din Trivale are problema din cauza ploii. Locaţia unde joacă BCM U Piteşti este uzată de mai mulţi ani dar din lipsa fondurilor lucrările de modernizare întârzie să apară la Piteşti.

Judeţul Argeş se află sub o avertizare Cod galben de inundaţii, emisă de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor. Potrivit site-ului INMH, avertizarea va dura până miercuri, 14 martie, ora 12:00. Până acum zeci de locuinţe au fost afectate de inundaţii în Piteşti şi în totul judeţul Argeş.

Rămâne de văzut dacă sala din Trivale va fi disponibilă pentru meciul dintre BCM U Piteşti şi CSM Steaua de sâmbătă, de la ora 18:00.

Video cu inundaţiile din judeţul Argeş:

Foto: facebook BCM U Piteşti

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Sala
    Din ce am citit eu, doar vestiarele au probleme. Nu mai induceti lumea in eroare. :)

    cu 6 ani în urmă (13.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!